Haşhaşlı Kakaolu Şekerpare Tarifi
Haşhaşlı Kakaolu Şekerpare Tarifi
Öncelikle şerbetini yaparak işe başlayalım hanımlar. 3 bardak şekeri 4 bardak suda 5 dakika kaynatalım. Limon suyunu ilave edip ocaktan alalım.
Erimiş yağın içerisine yumurtayı, pudra şekerini, haşhaşı, kakaoyu, unu, kabartma tozunu, vanilyayı karıştırıp yumuşak bir hamur yoğuralım. Ceviz büyüklüğünde parçalar alalım. Yapışmaması için elimizi sıvı yağa batırabiliriz. Her bir tarafını haşhaşa buladıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye dizelim. Dilerseniz bir kısmını bulamaya bilirsiniz. Yarı sade olacak şekilde yapabilirsiniz.
170 derece fırında 30 dakika pişirip çıkarır çıkarmaz şerbeti üzerinde gezdirelim. 20 dakika dinlendirdikten sonra şerbetini çeken kurabiyeler servise hazırdır. Afiyet olsun.
MALZEMELER
2 yemek kaşığı haşhaş (üzeri icin)4 su bardağı un4 yemek kaşığı pudra şekeri2 yemek kaşığı kakao3 adet yumurta250 gr. erimiş margarin1 çay bardağı irmik1 paket vanilya1 paket kabartma tozufındıkHepsini Seç / İptal Et
Şerbeti için:
3 su bardağı tozşeker1 tatlı kaşığı limon suyu4 su bardağı suHepsini Seç / İptal Et
Sade şekerpare tarifi:
Google Etiketler:Haşhaşlı Kakaolu Şekerpare,haşhaşlı Şekerpare hazırlanışı,haşhaşlı Şekerpare malzemeleri,haşhaşlı Şekerpare nasıl yapılır,haşhaşlı Şekerpare tarifi,haşhaşlı Şekerpare yapılışı,kakaolu Şekerpare hazırlanışı,kakaolu Şekerpare malzemeleri,kakaolu Şekerpare nasıl yapılır,kakaolu Şekerpare tarifi,kakaolu Şekerpare yapılışı,resimli haşhaşlı Şekerpare tarifi,resimli kakaolu Şekerpare tarifi,resimli prenses tacı
Etiketler
Borgata Hotel Casino & Spa - MapYRO
Find Borgata 진주 출장안마 Hotel 포항 출장안마 Casino 충청남도 출장샵 & 부산광역 출장안마 Spa, Atlantic City, 제주 출장마사지 revenue, industry and